sâmbătă, 2 iulie 2011

incercari si invataturi...

In ultima vreme am invatat sa nu mai pun la suflet vorbe care dor, vorbe ale unor oameni care spun ca sunt ai lui Dumnezeu dar habar nu au cine este Hristos si ce a facut EL la cruce... Am invatat sa nu ma agit cand in jurul meu e agitatie mare si parca e o furtuna, un vartej continuu chiar si in cele mai banale probleme... Am reusit sa nu-mi mai pese de oameni care ma judeca dupa trecutul meu sau fara sa ma cunoasca ci am invatat ca pe cale voi infrunta defaimari, barfe de tot felul, judecati nedrepte si multe lucruri de genul acesta am vazut ca oamenii care spun ca-L cunosc pe Hristos si in realitate cu mintea si faptele lor dovedesc altceva, nu le place sa auda cuvantul lui Dumnezeu asa cum este el, pentru ca ei nu traiesc dupa biblie ci au niste principii lumesti si daca te duci sa spui biblia e ca si cum ai calca o mata pe coada! Am mai inteles ca lumea ne va ura din cauza lui Hristos, pentru ca noi desii traim in lumea asta nu suntem a iei! Si am mai inteles un lucru extrem de important (dar asta l-am inteles mai demult) ca din orice incercare Dumnezeu vrea sa ma invete ceva valoros, si asta e o investitie pentru cer, cu acest gand pornesc mereu cand vine o incercare... In ultima vreme m-am confruntat cu proroci mincinosi mai exact vise iesite din inima lor si trimise de la satan, cu acuzatii false, au venit cu vorbe dulci si intentii ascunse apoi sau pus pe scaune de judecata dand verdicte false au incercat sa ma faca sa ma simt jos pentru un trecut mort dar fara sa stie trecutul meu cu adevarat fara sa ma cunoasca ci doar sa stie despre mine... mi sa spus ca traiesc in intuneric ca sunt un fel de lucifer care se ridica impotriva Tatalui, multe lucruri total absurde si asta pentru ca am spus adevarul biblic, dar Isus ma intarit si ma invatat lucruri importante... Si dupa toate astea cred si sper ca terminat povestea aceasta, si dupa cum ne-a incurajat Isus ca: in lume vom avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea. (Ioan 16.33) am biruit si eu, a fost foarte interesant sa vad cum acuzatorii nu au mai avut ce sa spuna atunci cand i-am spus foarte clar cum stau lucrurile despre mine si trecutul meu, si am spus asa: Trecutul meu a fost spalat in sangele lui Isus Hristos si aruncat in marea uitarii Irur a spus: PUNCT SI DE LA CAPAT! iar daca nu poti sa crezi asta, cu tot respectu... Nu-l cunoasteti pe Hristos! Numai DRACU se leaga de trecut si daca nu credeti cititi in biblie... Si visul ala e probabil CEA MAI MARE MINCIUNA PE CARE DIAVOLUL POATE SA V-O SPUNA DESPRE MINE! Deci puteti sa spuneti ce vreti... eu merg inainte cu Hristos! Dar cititi romani 14.10 am trimis doar un mesaj si raspunsul a fost foarte interesant: Poti trimite mii de mesaje., nu le citesc!! Nimimic nu-i interesant, din arhiva sodomei, pt noi. M-am amuzat cand l-am citit... Si am vazut atunci ca oameni nu mai au ce sa spuna cand spui clar lucrurile pentru ca adevarul lui Dumnezeu intotdeauna va biruii omul, fie ca recunoaste fie ca nu.
Voi copilasilor, sunteti din Dumnezeu; si i-ati biruit, pentru ca Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume. Ei sunt din lume; deaceea vorbesc ca din lume, si lumea îi asculta. Noi insa suntem din Dumnezeu; cine cunoaste pe Dumnezeu, ne asculta; cine nu este din Dumnezeu, nu ne asculta. Prin aceasta cunoastem duhul adevarului si duhul ratacirii. ( 1 Ioan 4.4-6)

3 comentarii:

gabriella spunea...

Bravo Adriana...sti eu am fost incercata de o boala grea -cancer.Niciodata nu am indraznit sa-l uit pe Dumnezeu sau sa zic de ce eu...in fiecare seara imi faceam rugaciunea mea...asa cum stiam eu...iar acum si dimineata cand ma scol ii multumesc ca traiesc si astazi. Te imbratisez cu drag.

Lavinia Dance spunea...

m-am gandit eu ca tu esti, :)
dar nu stiam ce e cu blogul pentru ca nu era postat nimic pe el:)
si eu o sa te urmaresc, numai ca os a revin mai tarziu sa citesc:*

gabriella spunea...

Sa-mi dai de veste daca esti bine acum...ai facut un lucru minunat cu tema blogului.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © din viata gandurilor mele.... Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver