joi, 22 septembrie 2011

ce sa faci cand echipa nu-i echipa? (fila de jurnal)

e ciudat... suntem imreuna si totusi ma simt controlata! am inceput un grup pentru ca imi pasa de acele persoane inclusiv de colega mea, am inceput impreuna si ea a pus lucrurile in miscare. acum simt ca sunt un catelus care umbla dupa seful sau sunt doar un om din umbra care asteapta sa i se spuna urmatorul pas. oare e doar "eu" meu care vrea sa fie mai mult sau e dreptate? nu! eu cred ca e dreptate... sunt o slujitoare care inca tace si asteapta ca la vremea potrivita sa poata face ceva pentru acele pesoane de care i pasa. stiu ca lucrurile nu vor iesi intocmai asteptarilor pentru ca cred puternic cuvantul care spune ca cel ce se va inalta va fi smerit. Astazi ma uit la mine la tacerea mea ma uit la ce se intampla si in lumina cuvantului vreau sa inteleg cat este bine din tot ceea ce fac. Vreau sa fiu o slujitoare si sa ma smeresc chiar daca uneori sunt trasa pe sfoara pentru ca am un scop bine stabilit sa fac ceva pentru acele persoane si sa nu-mi pese de faptul ca sunt un om din umbra ca uneori sunt mintita sau altceva pana la urma pentru mine nu mai conteaza ca sunt omul din umbra slujitoarea partenerei mele, numi pasa ca ar putea fi laudata ca isi atribuie munca noastra ca fiind a iei deoarece este initiativa ei pantru ca oricum ea face planuri pe care mi le comunica iar apoi pe care le aprob... vreau sa trec peste toatea astea sa nu-mi las "eu-l" sa-mi spuna ce sa fac as nu devin mandra pentru ca sunt la un nivel mai mare de cunoastere de Dumnezeu si eu trebuie sa conduc grupul vreau sa merg inainte pentru ca acele persoane au nevoie de Dumnezeu, au nevoie sa intelaga atat de multe lucruri... de la partenera mea pana la ultima persoana. ceea ce ma deranjeaza este faptul nu pot sa am incredere in ea in vorbele ei pentru ca sunt inselatoare nu ma pot baza pe spusele ei pentru ca nu stiu cat sunt de adevarate insa sper ca se va schimba. inrebarea mea ar fi... ce sa fac cand nu am un partener prielnic pentru a face ceva? una dintre solutii ar fi comunincarea sa i spun ca echipa nu este formata din lider si slujitor ci din slujiitori si eu cred ca noi ar trebui sa ne slujim unii pe altii si chiar daca am fi lideri totusi ar trebui intai sa invatam sa fim oameni si liderul sa nu se vada mai mare decat cel cu care lucreaza... cateodata mai vine si momentul adevarului si uneori este greu mai ales cand ai dea face ce un om nenascut din nou dar dar eu ma duc sa-i spun biblia si daca nu vrea sa o asculte eu nu pot face nimic. nu stiu ce am sa fac in continuare dar il rog pe Domnul sa ma calauzeasca in toate si stiu ca El va fi cu mine.

5 comentarii:

Goda spunea...

Foarte frumos...intra-devar in ziua de azi nu prea poti avea incredere caci sunt si anumite persoane care se schimba de pe o zi pe alta si chiar am intalnit. In schimb e bine ca totusi esti optimista, daca ai ceva in cap si vrei sa te tii de acel lucru...mergi mai departe!

gabriella spunea...

Are dreptate Goda...bine nu ar trebui sa generalizam...dar asa este astazi cu increderea in oameni stam mai prost.Este minunat ceea ce faci si sunt sigura ca acesta munca o poti faci cu succes si singura.

savedofSurvior spunea...

multumesc pentru comentarii... unde este Domnul este si biruinta asa ca nu voi renunta chiar daca va fi greu... sunt sigura ca pot face singura totul si ar fi mai simplu dar ma bazaz pe cuvantul care spune ca cel ce se smereste va fi inaltat asa ca astept ca Domnul sa ma inalte la vremea potrivita pentru ca acela care se inalta va fi smerit

Goda spunea...

Imi poti da te rog un id de mess? Sau da-mi tu add la mc_goda O zi buna!

savedofSurvior spunea...

cu mare placere goda:d

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © din viata gandurilor mele.... Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver