luni, 28 noiembrie 2011

La multi ani mie! :d

Astazi e o zi speciala... astazi implinesc un an de cand am intrat in apa botezului si am murit impreuna cu Hristos si am inviat impreuna cu El ca sa traiesc o viata noua atunci am spus: M-am hotarat sa-l urmez pe Isus si inapoi eu nu voi da in urma-i lumea nainte-i crucea, renunt la lume dar nu la Isus. Astazi ma uit in urma mea si vad atatea lupte dar si atatea victorii la atat de multe infrangeri au fost pe atat de multa biruinta a fost. A fost un an in care Satan si firea pamanteasca au vrut sa-mi arate cine sunt si adesea a fost greu dar langa Domnul cand esti chiar daca cazi El te ridica... anul trecut am invatat ce inseamna suferinta anul acesta am vazut mai mult ce inseamna lupta. Dar uitamndu-ma inapoi la tot ce a fost sunt lucruri uimitoare pe care numai Dumnezeu le putea face! Astazi nici eu nu mai stiu ce este in capul meu, ma gandesc la multe lucruri dar mai presus de toate ma bucur ca acum in ziua aceasta de 28 noiembrie sunt in mana lui Dumnezeu si nimic nu ma poate desparti de dragostea Lui. Am la 18 ani ma uit in urma si vad multi ani fara folos de mizerie dar luna aceata pe data de 16 am implinit fix un an si 8 luni de cand mi-am spus: in lumea asta nu mai am pentru ce trai dar am sa traiesc pentru Hristos si El este singurul motiv care ma face sa merg inainte... El este dragostea din viata mea, El da culoare vietii mele fara El viata mea nu ar avea nici un sens... Nu de mult am implinit 18 ani dar pentru mine nu inseamna asta foarte mult mi sa spus la multi ani dar parca acea urare nu avea asa mare insemnatate deoarece eu consider ca traiesc de un an si 8 luni nu de 18 ani... viata asta mi-a oferit mult rau am 18 ani traiti pe pamant si pana la urma nu ma sadisface cu nimic asta... dar traiesc de un an si 8 luni pentru cer si asta e o bucurie si intotdeauna sunt cu gura pana la urechi cand ma gandesc la ziua aceea in care m-am nascut pentru cer... de atunci simt ca traiesc... pentru mine viata nu e viata fara Isus. dupa cum spuneam nu de mult am implinit 18 ani si am primit un cadou foarte frumos nici macar nu ma asteptam la ceva atat de special...

Defapt in poza pe care o tin in mana este o poza cu mine facuta in biserica exact dupa botez iar ma jos este versetul meu motto din anul acesta Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. (Ieremia 29.11) pentru mine este ceva foarte special!

3 comentarii:

gabriella spunea...

La multi ani,sa fi sanatoasa,fericita...sa stii ca-ti respect gandurile care le scri pe blog si le citesc cu placere.Cele mai mari imbratisari din partea mea.

anitanna spunea...

Un inceput reusit de noua saptama cu ganduri bune,frumoasa asa cum numai tu stii sa le ai...Imi place ce scrii ..si La multi ani! :lol:

savedofSurvior spunea...

nultumesc Ana... fi binecuvantata!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © din viata gandurilor mele.... Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver